Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66884.713$

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘ TOHMA SEMT SPOR SAHASI’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ


BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘ TOHMA SEMT SPOR SAHASI’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ
“Tohma Semt Spor Sahamız Hayırlı Olsun”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönemvaatlerinden ‘Spor Tesisleri’ projesi içerisinde yer alan ‘Tohma Semt SporSahası ‘ projesi tamamlanarak hizmete girdi.

Tohma mahallesine kazandırılan semt spor sahasında incelemelerdebulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşlara verdikleri birsözü daha gerçeğe dönüştürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yeşilyurt’un dört bir tarafını yeni nesil spor sahalarıylabuluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı MehmetÇınar, iki dönüm alan üzerine inşa ettikleri Tohma Semt Spor Sahası sayesindebölgedeki gençlerin daha nezih ve modern bir alanda spor yapmalarına katkısunacaklarını söyledi.

Sağlıklı, dinamik ve güçlü bir hayat için gerekli olansportif aktiviteleri temiz, düzenli ve modern alanlara taşıdıklarını sözlerineekleyen Başkan Çınar, “ Yeni dönem vaatlerimizden olan Spor Tesisleriprojelerimizin bir parçası olan Tohma Semt Spor Sahası projemizi söz verdiğimizzamanda tamamlayarak bölgemizin hizmetine sunduk. Toplam 2 dönüm alan üzerindehizmet verecek olan spor sahamız gerek iç ve dış tasarımı gerekse de çevredüzenlemesiyle bölgemizin gelişim düzeyine olumlu yansımalarda bulunacaktır.Seçimlerde buradaki gençlerimizin bizden talebi olan spor sahamızı hizmetesunmaktan mutluluk duymaktayız.” dedi.

Yeşilyurt’ta merkez-kırsal demeden tüm bölgelerin aynıdüzeyde gelişip kalkınmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çınar, “Çat Barajımızın olduğu bölgede yer alan Tohma mahallemiz, misafirperver vegüzel insanların yaşadığı şirin bir yerleşim alanımızdır. Bu güzel beldemizisık sık ziyaret ederek muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin taleplerini belirlibir çalışma takvimiyle yerine getirmekteyiz. Mahallemizin muhtarlık evi, yol vesosyal tesis gibi ihtiyaçlarını gidermiştik. 2019 yılındaki seçimlerdegençlerimiz bizden halı saha istemişlerdi. İlçe genelinde başlatmış olduğumuzspor yatırımlarımızın bir tanesini de Tohma mahallemize kazandırdık. “ dedi.

Yeşilyurt’un 30 farklı noktasında spor yatırımlarının devamettiğini hatırlatan Başkan Çınar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile SporToto’nun destekleriyle Yeşilyurt’umuzun bir çok bölgesinde şu anda sportesislerimizin inşaatı devam ediyor, bazıları bitmek üzere bazılarını da sözverdiğimiz zamanda tamamlayarak ilçemize kazandıracağız. Futbol, voleybol,basketbol, yüzme, salon sporları ve bocceye kadar birçok farklı branşın yapılacağınezih ve kaliteli spor tesislerini hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.Yeşilyurt’umuzda rafting ve drıft gibi spor dallarının da yapılacağı alanlarınkurulmasına öncülük edeceğiz, destek vereceğiz. İnşallah bu tür yatırımlarneticesinde Yeşilyurt’umuzu spor alanında ses getirecek alanlara kavuşturmuşolacağız. Gelecekte olimpiyat ve dünya şampiyonalarında önemli dereceler eldeedecek sporcuların yetişmesine bu tür yatırımlarla destek vereceğiz. Gençlerimizingeleceğe umutla bakması için sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarımıza hızkesmeden devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!