Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66834.917$

ALTINKAYISI BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ VE İŞARETLEMELERİ YAPILDI


ALTINKAYISI BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ VE İŞARETLEMELERİ YAPILDI


Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde can ve mal kayıplarınınyaşanmaması, yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yolçizgi çalışmalarına devam ediyor.

Malatya merkez ve ilçelerinde var olan, yeni açılan veasfaltlanan yollarda çalışmalarını sürdüren ekipler, trafik yoğunluğuna göregündüz ve gece yol çizgi ve levhalama çalışmalarını sürdürüyor. Malatya’datrafik ve ulaşım anlamında yol çizgi ve uyarı levhaları noktasındaçalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yolişaretleme ve levha çalışmalarını Altınkayısı Bulvarı’nda tamamladı.

Yapılan çalışmaları yakinen takip eden Malatya BüyükşehirBelediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altınkayısı Bulvarı’nda yapılan çalışmalarıinceleyerek çalışmaları yapan personellerle bir araya geldi.

TrafikÇizgi ve İşaretlemelere Uyulması Önemli

Malatya genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Şişman,“ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızın Malatya’da yeni yolların açılması veyol ağlarının iyileştirilmesiyle ilgili hedefleri bellidir. Bu hedeflerdoğrultusunda Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımızın özellikleyapmış olduğu yolların ve Büyükşehir Belediyemizin sorumlu olduğu yollarıntrafiğin sigortası sayılan yol çizgi ve levha çalışmalarımızı yapıyoruz.Sürücülerimizden isteğimiz kazaların yaşanmaması için trafik çizgi veişaretlemelerini uymalarıdır” dedi.

Gece veGündüz Trafik Yoğunluğuna Göre Çalışmalarımızı Yapıyoruz

UlaşımHizmetleri Daire Başkanı Abdullah Adanur ise, “ Altınkayısı Bulvarımızdaekiplerimiz tarafından yol çizgi çalışmalarını yapıyoruz. 4 geliş, 4 gidiş olanÇevreyolundan başlayarak Tecde yolunda biten ve standartları yüksek olanAltınkayısı Bulvarımız Malatya’mızda bulunan güzel yollarımızdan birisidir. Buanlamda biz gece gündüz programlarımızı yaparak trafik yoğunluğuna göre gece vegündüz olmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Sürücülerimizden ricamız trafik güvenliğiaçısından yatay ve düşey işaretlemelere bire bir uymaları ve trafik güvenliğiaçısından iyi bir seyir yapmaları önemlidir”

TrafiğinSağlıklı ve Güvenli Olması İçin Çalışmalarımızı Yapıyoruz

Altınkayısı Bulvarı’nda yapılan çalışmaları takip eden Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “ Yolve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımızın yapmış olduğu yolların yol işaretlevhaları ve yol çizgilerinin yapılması noktasında Trafik Şube Müdürlüğümüzyoğun gayret ve çaba içerisinde. Ben Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanımıza vetrafik şube müdürümüz nezdinde personellerimize teşekkür ediyorum. Trafiğinsağlıklı ve güvenli olması anlamında, can ve mal sağlığının devam etmesinoktasında özellikle trafikte bulunan sürücülerin yol işaretlerine, yolçizgilerine ve yol levhalarına ve sürate çok dikkat etmeleri gerekir. Bunlarhem kendi can ve mal emniyeti hem de toplumun can ve mal emniyeti içinönemlidir. Yol çizgileri yol disiplinini de beraberinde getirdiğinden dolayıtrafik uyarılarına uyulunca trafik kazaları ve can, mal güvenliği açısındanönemlidir. Çalışmalarımızı yapan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Altınkayısı Bulvarı’nda yapılan yol çizgi çalışmalarındapersonellerle de bir araya gelen Başkan Gürkan, Malatya genelinde yapılan çalışmalardandolayı personellere teşekkür etti. Ayrıca Başkan Gürkan, çizgi çalışmasınınyapıldığı alanda yol çizgilerini yapan aracıda kullanarak çizgi çalışmasıyaptı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!