Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63456.712$

AKÇADAĞ KEPEZ’E İLK KEZ KANALİZASYON HATTI YAPILIYOR


AKÇADAĞ KEPEZ’E İLK KEZ KANALİZASYON HATTI YAPILIYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri bir ilki daha gerçekleştirerek Akçadağİlçesi Kepez Mahallesi’ne kanalizasyon hattı çekiyor.


 

·       Akçadağ İlçesi Kepez Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar,ilk kez kanalizasyon hizmetine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Kepez MahalleMuhtarı Haydar İncedal, yaşadıkları altyapı sorununa gösterdiği ilgiden dolayıMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Suve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programıkapsamında kırsal ilçelere bağlı mahallelerde altyapı çalışmalarına yoğun birşekilde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Akçadağ İlçesi Kepez Mahallesi’neilk kez kanalizasyon hattı yapılıyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve KepezMahalle Muhtarı Haydar İncedal çalışmaları yerinde incelediler.

Kanalizasyon altyapısı ile KepezMahallesi’nin büyük bir sorundan kurtulmuş olacağını ifade eden Kepez MahalleMuhtarı Haydar İncedal, “Büyük bir çalışma. Hep birlikte güzel bir işi dahabaşarmış olacağız. Mahallemizde kanalizasyon hattı daha önceden yoktu.Sıkıntılar yaşıyorduk. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın SelahattinGürkan’a ilettik. MASKİ ekipleri kısa bir süre içinde gerekli proje ve etütçalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışmalar başladı ve hızlı bir şekildeilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmaküzere MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e ve ekibini çok teşekkür ediyorum”dedi.

Çalışmalar hakkında bilgiler verenMASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin, kanalizasyonhattının yanı sıra 500 kişilik fosseptik yapılacağını söyledi. Şahin, “Fosseptikçalışması bitti. Hat çalışmalarımız devam ediyor. Bir buçuk ay içerisindeçalışmaları tamamlayıp vatandaşımızın kullanımına sunacağız. BüyükşehirBelediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın sağlamış olduğu kaynak vedesteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Genel Müdürümüz Mehmet Mertyaptığımız çalışmalarımız yakinen takip ediyor. Bu doğrultuda Malatya genelindeçalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.

MERT: KEPEZ’E HAYIRLI OLSUN

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ise,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları ve verdiğidestekler ile MASKİ’nin sahada görevinin başında olduğunu kaydederek, “Muhtarımızında ifade ettiği gibi Kepez’in yıllardır altyapı problemi vardı. DurumuBüyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a arz ettiğindebaşkanımızda bizlere buranın altyapısının yapılması ile ilgili talimat verdi.Bizlerde kısa sürede çalışmalara başladık. Kanalizasyon hattı, 500 kişilikfosseptik ve abone bağlantı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kepez’in altyapıproblemlerini çözmüş olacağız. Hızlı bir şekilde usulüne uygun çalışmalarımızıyürütüyoruz. Hatların uzun yıllar hizmet edebilmesi için gereklikontrollerimizi yapıyoruz. Sahada olduğumuz sürece, işi takip ettiğimiz sürecebaşaramayacağımız, yapamayacağımız hiçbir iş yok. Çalışmaların hayırlı olmasınıdiliyorum” dedi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!