Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63086.528$

AKÇADAĞ DAYANIŞMA DERNEĞİNİ ZİYARET EDEN BAŞKAN GÜRKAN: “ MALATYA’YA HUZUR ŞEHRİ DİYE BİR TOHUM EKTİK”


AKÇADAĞ DAYANIŞMA DERNEĞİNİ ZİYARET EDEN BAŞKAN GÜRKAN: “ MALATYA’YA HUZUR ŞEHRİ DİYE BİR TOHUM EKTİK”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Dayanışma Derneği (AkçadağDer)’ni ziyaret etti. AkçadağDer başkanlığına seçilen Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Başkan Gürkan, Akçadağ Dayanışma Derneğinin Akçadağ’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ihdas edilmesi noktasında büyük gayret gösterdiğini söyledi.


 

AkçadağDayanışma Derneğine ziyarette bulunan Başkan Gürkan, yeni başkanlığa seçilenMurat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette BaşkanGürkan’a MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Birlik Vakfı Malatya ŞubeBaşkanı Sadi Ergül’de eşlik etti.

 

BüyükşehirBelediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın derneklerine yaptığı ziyaretten dolayımemnun olduklarını dile getiren AkçadağDer Başkanı Murat Maskar, “ AkçadağDayanışma Derneği olarak 2019 yılında kurulan bir derneğiniz. Yaklaşık ikiyıldır faaliyetimizi sürdürüyoruz. Üç ay önce yönetim değişikliği yaptık.Yaptığımız Genel Kurul sonrasında yeni yönetimimizi oluşturduk. YönetimimizAkçadağ’ımızın tabiriyle Alevi’siyle, Sünni’siyle, Argalısıyla, Kürnelisiyleoluşan bir yönetim. Tüm Akçadağ’ı kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hareketediyoruz. Amacımız gönüllü bir sivili toplum kuruluşu olmak. Tüm arkadaşlarımızherhangi bir ücret almadan gönüllü bir şekilde derneğimizde çalışmalarınıyürütüyor. Ortak amacımız Akçadağ. Akçadağ’ımızın sorunlarını iletmek ve çözmeknoktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle SelahattinBaşkanımıza derneğimizi ziyaret ettikleri için şahsım ve üyelerimiz adınateşekkür ediyorum. Başkanımız Akçadağ’ı iyi bilen birisi. Belediyemiz çok güzelhizmetler yapıyor. Bizler dernek ve Akçadağ olarak başkanımızı seviyoruz” dedi.

 

Malatya’yahuzur şehri diye bir tohum ektiklerini söyleyen Başkan Gürkan, “ Murat Maskartarafından oluşturulan yeni yönetimi tebrik ediyor ve kutluyorum. Yeniyönetimle birlikte memleketimize hizmet etme noktasında kadim ilçemiz Akçadağ’dabirlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ihdas edilmesi noktasında büyük gayretgösteren bir derneğimiz. Esasında Malatya’ya bir tohum ektik, huzur şehri diye.Bu tohum şükürler olsun ki tuttu. Bugün toplumumuzun her kesiminde her yerindebirlik beraberlik mesajı veriliyor. Akçadağ kadim ilçemiz derken geçmiş tarihiolan ve aynı zamanda en büyük ilçelerimizden biridir. Akçadağ, Malatya dışınadeğil Malatya merkeze göç veren ve Malatya nüfusunun büyük bir ekseriyetleözellikle Sıtmapınarı ve Koyunoğlu mahallelerimizde Akçadağlı hemşerilerimizyoğun bir şekilde yaşamakta. Hem Akçadağlı olup Akçadağ’da yaşayan hem deAkçadağlı olup Malatya’da yaşayan hemşerilerimizle köprü oluşturan derneğimizAkçadağlı hemşerilerimizin dert ve sıkıntılarını dernek platformu çerçevesindeilgili kamu kuruluşlarına sunulması noktasında güzel bir görev ifa ediyorlar.Bizlerle birlikte yaptıkları dayanışma toplantısı için Murat Maskar veyönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerle birlikte ziyaretimize katılan MHPMalatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı SadiErgül’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!