Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66864.516$

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, STK VE MESLEK ÖRGÜTLERİYLE BİRARAYA GELDİ..


AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, STK VE MESLEK ÖRGÜTLERİYLE BİRARAYA GELDİ..
AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, STK VE MESLEK ÖRGÜTLERİYLE BİRARAYA GELDİ


 “Hizmet Düsturumuz; Şeffaf, Çözüm Odaklı veHesap Verebilirlik Üzerine Kurulu”

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Çınar, seçim ziyaretleri kapsamında Sivil ToplumKuruluşları ve Meslek Örgütlerini ziyaret ederek beş yıllık sürede yaptıklarıhizmetler ve yeni dönemle ilgili projelerini anlatıp, destek istedi.

“BİZ HEP BİRLİKTE YEŞİLYURT’UZ”

‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile yola çıktıklarını belirtenBaşkan Adayı Mehmet Çınar, “ Sivil Toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz,kanaat önderlerimiz ve mahalle muhtarlarımız doğru kararlar vermemizde, halkınsorunlarını bilmemizde gözümüz kulağımızdır. Biz hep birlikte Yeşilyurt’uz. Elele gönül gönüne vererek beş yılda çok güzel yatırımlar ve projeler uyguladık.Önümüzdeki beş yılda da aynı bilinç, dayanışma ruhu ve birliktelikte ‘Gönül Vizyonu’ temalı hizmetlerimizihalkımızla buluşturmak istiyoruz. Beş yıllık dönemdeki hizmet düsturumuzu;şeffaf, katılımcı belediyecilik, çözüm odaklı ve hesap verebilirlik üzerinekurduk, aynı aylayış doğrultusunda ilçemizi daha refah ve yaşam standardıyüksek bir konuma ulaştırmak için hazırladığımız yeni yatırımlar veprojelerimizle bu başarı çıtasını daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Örnekbir ilçe hüviyetine ulaşan Yeşilyurt’umuzu 31 Mart seçimlerinden zaferleçıkararak daha fazla geliştirmeye ve büyütmeye adayız, yaptıklarımızyapacaklarımızın teminatıdır. Yeni projelerimizi hayata geçirmek içindeinşallah halkımız yetki verirse daha büyük aşk ve sevdayla hizmetlerimiziyoğunlaştıracağız.” diye konuştu.

“TEMEL GAYEMİZ;GÖNÜLLERDE YER EDİNMEK, HÂYIR DUALARI ALMAKTIR”

Bütünlüklü bir kalkınma için toplumun önemlimekanizmalarından olan sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelere önemverdiklerini anımsatan Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Gerek Belediye BaşkanYardımcılığı gerekse de Belediye Başkanlığımızda sivil toplum kuruluşlarımız vemeslek örgütlerimizle sürekli diyalog halinde olup, Yeşilyurt’un gelişimineışık tutan yatırımları ve projelerimizi hep birlikte hayata geçirdik. İnşallahbundan sonrada aynı anlayış doğrultusun da hareket edip, ilçemizde var olandayanışma ruhumuzu ve birlikte hareket etme anlayışımızı daha güçlü halegetireceğiz. Yeşilyurt’umuzda bir olarak, iri olarak, diri olarak daha güzelhizmetlerin altına birlikte imza atmayı arzu ediyoruz. Bizler seçimden seçimedeğil, hem sizlerle hem de hemşerilerimizle sürekli birlikte olarak kentimizinve ilçemizin gelişimine katkı sunuyoruz. Temel gayemiz; gönüllerde yer edinmek,hâyır duaları almaktır. Hz.Mevlana’nın‘ Her yere girmek gibi bir duan varsa;Gönüllere gir! Çünkü; sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşır! ‘diye bir sözü vardır, işte bu anlayışla yaklaştık, gönüllere girdik, yenidönemde de bu anlayışta olacağız. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerortada,  yeni projelerimizle ilçemizi heralanda büyütmekte kararlıyız. Tüm gayretimizle ülkemizin ve milletimizin daharefah ve güzel yarınlara ulaşması için büyük önem taşıyan mahalli idarelerseçimlerinin önemini ve yeni projelerimizi anlatıyoruz. Çıktığımız bu kutluyolda kıymetli hemşerilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve meslekörgütlerimizin desteğini bekliyoruz. Sivil Toplum ve Meslek Örgütlerimizinsaygıdeğer Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine başta misafirperverlikleriolmak üzere fikir ve önerilerini bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum”dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!