2024 ak parti
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2437.0
  • BIST
    10008.01
  • BTC
    62470.89$

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET


AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET


AK Parti İl BaşkanYardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Duyar, İlçe Yerel YönetimBaşkanları, Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Gençlik Kolları YerelYönetimler Başkanı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ıziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKParti Yerel Yönetimler Başkanlarını makamında ağırladı. Yerel YönetimlerBaşkanı Mustafa Duyar ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, “Bizler yerel yönetimlerolarak esasında sahamızda gözümüz ve kulağımız olan teşkilatımızdaki görevliarkadaşlarımızla birlikte şehrimizde yapılacak olan hizmetlerin yol haritasınınve yön pusulasının belirlenmesinde arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerine önemveriyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımız hem partimizin yapmış olduğu hizmetlerianlatma noktasında hem vatandaşlarımızın ihtiyaçlar hiyerarşisi içerisindebelediyemizden talep ettiği işlemleri yerine getirilmesi noktasında gerekBüyükşehir Belediyesinde bizler, gerek ilçe belediyelerimiz sahadan gelentalepleri yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz. Değerli başkanlarımızayapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretteaçıklamalarda bulunan AK Parti İl BaşkanYardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Duyar, “Yerel YönetimBaşkanlarımızla birlikte Başkanımız Selahattin Gürkan ile istişare etmek içinbir araya geldik. Selahattin Gürkan Başkanımızın hem ilçe başkanlarımızıtanıması hem de başkanımızla ilçelerle alakalı fikir alışverişinde bulunmakiçin ziyaretimizi yaptık. Bizleri ağırladığı için başkanımıza teşekkürediyoruz” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları YerelYönetimler Başkanı Mesut Çamurlu, “Gençler olarak farkımızda olan, isteklerimizi layıkıylakendisiyle beraber tüm birimleriyle yerine getiren Selahattin GürkanBaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz Malatyalılar olarak her şeyin en iyisinelayığız. Başkanımızın gerçekten yaptığı hizmetler takdire şayan. Ülke genelindede Sayın Cumhurbaşkanımızın da gündeminde olan grup toplantısında vurguladığıhizmetler yapılıyor. Başkanımız sağ olsun Malatya’mızı en güzel şekilde temsilediyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Arguvan İlçesi YerelYönetimler Başkanı Gazi Mansur, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetlerden memnunuz.Malatya’ya ve ilçelere güzel hizmetler yapılıyor. Büyükşehir olmasıyla birlikteArguvan’ın çehresi değişmiştir. Arguvan’a Büyükşehir olarak birçok hizmetyapıldı, yatırımlar yapılıyor” dedi.

AK Parti Yeşilyurt İlçesi YerelYönetimler Başkanı Erdoğan Zelyurt ise, “Sayın Başkanımız bizleri yerel yönetimler olarakağırladı kendisine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin ilçebelediyelerimize yapmış olduğu güzellikleri, çalışmaları, maddi, manevi,kültürel ve sosyal anlamda yapılan hizmetleri başkanımızla istişare ettik.Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” açıklamalarındabulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!