AK GENÇ YEŞİLYURT RAMAZAN AYINDA SAHADA!

AKParti Yeşilyurt Gençlik Kolları üyeleri, Ramazan’da ‘İftara 5 Kala’ sloganıylaiftarda evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikrametti.
AKParti Yeşilyurt Gençlik Kolları tarafından iftara yetişemeyen vatandaşlar için‘İftara 5 Kala’ projesi ile şehrin en yoğun kavşaklarından iftariyelikler dağıtıldı. AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı SalihTAV ve Yeşilyurt Gençlik Kolları Yürütme & Yönetim Kurulu üyelerininkatıldığı etkinlikte iftarı evinde açamayıp trafikte kalan vatandaşlara İftara5 Kala projesi ile kumanya paketi dağıtılarak iftarlarını açmalarısağlandı.
İlçeGençlik Kolları Başkanı Salih TAV konuile ilgili yaptığı açıklamada Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşmakonularındaki hassasiyetin daha da arttığını söyledi. Projenin iftar için evineyetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu aktaran TAV, sözlerineşu şekilde devam etti; “Biz, gençlik kolları olarak her yıl yapmış olduğumuzetkinliği bu yıl da sürdürdük. İşinden, yolda olmasından dolayı iftara geçkalan vatandaşlarımıza İftara 5 kala programımız kapsamında vatandaşlarımızakek, hurma, meyve suyu ve su ikramında bulunarak Ramazan’ın bereketinipaylaştık. Allah, tuttuğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetlerimizikabul eylesin”
İftarsaatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan sürücülerimizve vatandaşlarımız Gençlik Kollarımıza teşekkür ettiler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.