2024 ak parti
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2459.5
  • BIST
    9896.75
  • BTC
    64460.56$

“13 Farklı Branştaki Yaz Spor Okullarımızı Açıyoruz”


“13 Farklı Branştaki Yaz Spor Okullarımızı Açıyoruz”

YEŞİLYURTBELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARININ KAYITLARI SÜRÜYOR


13 farklı spor branşında teorik ve pratik eğitimleriiçerisine alacak şekilde hizmete sunulacak olan Yeşilyurt Belediyesi Yaz SporOkullarının kayıtları devam ederken, antrenmanlar 1 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleriarasında gerçekleştirilecek.

Çocuklara ve gençlere yönelik sosyal, sportif, sanatsal vekültürel yatırımlarda adını ülke çapında duyuran ve son olarak ta CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’dan başarı ödülü alan Yeşilyurt Belediyesi, yeni gençyetenekleri ülke sporuna kazandırmak hedefiyle her yıl açtığı Yaz Spor Okullarınıbu yıl da çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, taek-wondo,cimnastik, kick-boks,wushu, curlıng,yüzme, karete, badminton ve kort tenisibranşlarında bu yıl hizmet verecek olan Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarınınkayıtları Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası C Blok ile Yeşilyurt BelediyesiYaşam ve Spor Merkezinde oluşturulan başvuru noktasında yapılabilecek. 06-14yaş arasındaki çocuklara yönelik açılacak olan Yaz Spor Okullarında kieğitimler 1 Temmuz ile 30 Ağustos günleri arasında gerçekleşecek.

Yaz Spor Okullarında ki branş sayısını bu yıl 13’eçıkarttıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çocuklarımızı daha fazla sporla buluşturmak ve onları geleceğe en iyi şekildehazırlamak adına her yıl açtığımız Yaz Spor Okullarımızı bu yıl 1 Temmuz ile 30Ağustos günleri arasında gerçekleştireceğiz. Buradaki temel amacımız; yeteneklerikeşfedilmesi beklenen çok sayıda minik yavrumuzu bu tür kurslar sayesinde ülkesporuna kazandırmaktır. Alanında deneyimli antrenörlerimizin gözetimindeyapılacak olan spor okulumuzdaki branş sayışımızı bu yıl 13’e çıkartarak dahafazla gencimize ulaşmayı planlıyoruz. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen 06-14yaş arasındaki çocuklarımız aileleriyle birlikte Belediyemizin MAŞTİ karşısındaki C Blok Hizmet Binası ile Yakınca’da ki Yaşam ve Spor Merkezindeoluşturduğumuz başvuru noktasına gelip, kayıtlarını yaptırabilirler. Yaz SporOkullarımızın açılmasında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçeMilli Eğitim Müdürlüğümüze ve İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze teşekkürediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!