© Gündemdeyiz

YATIRIMCILARIN YENİ GÖZDESİ ODY YAZILIM ARGE

YATIRIMCILARIN YENİ GÖZDESİ ODY YAZILIM ARGE


 

            Genç girişimciler olarak kurduğumuz şirketimiz  yapmış olduğumuz işlerle markalaşma yolunda ilerliyor. Verdiğimiz hizmetlerin kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle kısa sürede geniş kitlelere ulaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Sürekli kendini yenileyen özgün işler çıkaran dinamik ekibimizle günümüz ihtiyaçlarına yönelik çözümleri bize gelen talepler doğrultusunda geliştirmekle beraber global çapta yaşantımıza kolaylık sağlayabilecek fikirlerimizle üretkenliğimize devam ediyoruz.

            Fikirlerimizi hayata geçirme konusunda azimle çalışıyoruz. Bu doğrultuda fikirlerimizi yatırımcılarla paylaşıyor ve olumlu dönüşler alıyoruz. Kısa bir süre içerisinde kendimize ait uygulama fikrimizle, bu fikrimize destek veren yatırımcımızla birlikte ürünümüzü piyasaya sunmaya hazırlanıyoruz. Dünya çapında yazılım alanında hem şirketimizi hemde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.

            ODY Arge olarak yerli yazılımın öneminin farkında olduğumuzu ve bu farkındalığı çevremizdeki insanlara kazandırma çabasıyla yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER